Sunday, April 17, 2011

A touch of Inspiration


Cred ca nu putem trai fara frumusete. Fara acele lucruri care ne fac sa simtim, sa zambim, sa ne bucuram traim sa le vedem.

Arta este hrana sufletului, sunt absolut fascinata de puterea creatiei umane, de cum un pictor, din nimic, pe o panza goala aseaza niste culori intr-un mod atat de fabulos incat si sute de ani mai tarziu ne uitam vrajiti de splendoarea detaliilor, de tehnicile misterioase care ne fac sa ne intrebam "Cum a facut asta?" si sa ne dam seama de pasiunea si daruirea cu care a lucrat.

Sa exemplific, imi vine in minte un citat de Brancusi: "Placerea cu care lucreaza artistul este însasi inima artei sale. Fara inima - nu exista Arta! Si cea dintâi conditie este sa îti placa tie, sa îndragesti si sa iubesti fierbinte ceea ce faci. Sa fie bucuria ta. Iar prin bucuria ta sa oferi bucurie si celorlalti."

Da, despre asta este vorba! Sa dai mai departe, din darul tau, din talentul tau, din bucuria si implinirea pe care le simti cand creezi sa le daruiesti privitorului, purtatorului, sa iti simta pasiunea si sa fie fercit ca face parte din povestea ta.

Am descoperit niste opere care ma inspira, ma fac sa le simt frumusetea si care sunt in armonie cu viziunea mea despre darul feminitatii, despre gratie si fragilitate. Si mai ales despre contraste, pentru ca instinctiv devii constient de puterea care susutine delicatetea si vulnerabilitatea ca acestea sa poata fi afisate

Paintings by Andrew Atroshenko -absolutely fabulous!:)


No comments:

Post a Comment