Tuesday, December 13, 2011

Show Adrian Oianu

               Aseara a avut loc prezentarea noii colectii a lui Adrian Oianu la Muzeul de Geologie. De ce acolo? Pentru ca inspiratia a fost de natura geologica: florile de mina. Intr-adevar, natura e cea mai creativa, felul in care combina nuante, texturi, forme nu poate fi intrecut de nici un om.
               Cu asa o inspiratie, va dati seama ca imprimeurile au fost fabuloase! Toata colectia avea un "vibe" autentic romanesc, de la parul impletit al fetelor la rochiile care aminteau de ia romaneasca, dar intr-un mod contemporan  si subtil. Totodata croiala, asimetriile,fluiditatea, felul cum se misca rochia odata cu modelul, detaliile (fermoarele invizibile, pensele de la maneci, gulerele), combinatiile dintre imprimeuri (in dungi alternative) toate mi-au atras atentia. Nu pot sa nu mentionez parfumul purtat de modele, care era cu leustean si mirosea fenomenal, atat de diferit si placut.
              Un alt lucru care da de gandit a fost spus in deschidere chiar de catre AO: cat de mult este abuzat cuvantul "fashion", atat de mult incat si-a pierdut sensul devenind banal si el face design contemporan, nu "fashion".
De abia astept sa apara pozele de la prezentare!

No comments:

Post a Comment