Monday, April 6, 2015

Spring Collection 2015

             ……the blossom time of souls
               Vine un moment in viata noastra cand lasam la o parte toate limitarile, toate gandurile negative, toate lanturile care ne tin legati si pur si simplu inflorim, ne deschidem catre viata cu tot ce are ea de oferit.
              Metafora infloririi e foarte puternica si reprezinta  procesul transformarii.  Un boboc inchis, timid, protejat se transforma intr-o floare magnifica, se expandeaza, petalele capata alt aspect fiind parca pregatite acum sa isi arate frumusetea si maretia inchise anterior intr-un boboc.
Inflorirea este si o forma de exprimare, cand aratam lumii frumusetile sufletului nostru dar pentru a ajunge acolo trebuie sa ne deschidem, sa fim vulnerabili, sa avem curaj sa aratam culorile si petalele.              Aceasta e de fapt fumusetea infloririi si depasirea limitelor. Cand sufletele infloresc, nu exista loc de comparatie, fiecare este unic in maretia sa.
Acesta este mesajul noii colectii LivChariere, fiecare creatie are in spate energia transformarii si   scopul este ca prin fiecare creatie sa ajutam si asistam la inflorirea unui suflet.
            Cromatica acestei colectii este suava, pastelata cu nuante fine de roz, bej, lime, in contrast cu negru sau violet. Materialele variaza de la voal de bumbac,tafta, neopren, tulle, dantela si diverse aplicatii cusute manual.
          Femeia LivChariere straluceste intr-un mod sofisticat si neostentativ, isi exprima fara retineri femininatea stiind ca asta o face mai puternica nicidecum mai vulnerabila. Se bucura de feminitatea ei si de toate darurile care vin cu aceasta.


























No comments:

Post a Comment